Donna Karen- Visa din kvinnliga sida våren 09


Matthew Williamson for H&M


Designern Matthew Williamson ska näsat år vara gästdesigner för H&M. Jag älskar hans kläder, massa fina klänningar och massa sprakande färg. Hoppas han skapar en riktigt wow-kollektion för H&M.
Matthew Williamson säger själv att det är en fantastisk möjlighet att få skapa kollektionen "Matthew Williamson for H&M". Han menger också att det är spännande att få göra en kollektion som har så många kunder från nästan hela välden.


Kvinnligt maskulint- trend vår 2009


Vårkänsla 2009


Prada med stil


Prada- spring/summer 2009
Enligt pradas senaste runways ska man i sommar ha på sig kläder med stil i en ny changer. Det blir mycket prassliga tyger, praktsikt för er som inte längre orkar att stryka era kläder. Och så blir det mycket tryckinpererat ormskinn. Massa klänningar med olika urringningar där kjolens längd går ner under knäna som redan under hösten har satt en ny trend i välden. Skorna ska vara platå  , som redan har börja få sin framfot i Sverige nu under vintern. Någonting som är nytt för 2008 och det kommande året 2009 är allt detta guld. Klänningar, byxor.. ja, guld i alla dess mängder. Kör på, enligt Prada,  vågade tyger i sommar, men glöm inte av att ha kläder med stil, så som klänningar och snygga handväskor!
 


trend report


På höga höjder


Chanel- spring 09

Give me chanel bag


RSS 2.0